Thursday, April 3, 2008

San svakog muskarca

Mnogi su maštali o njoj, ali mnogima je i pošlo za rukom da je zadobiju, ali ne zadugo.

Uvek sam znala da pripadam publici i svetu, ali ne zato što sam talentovana ili lepa, već zato što nikada nisam pripadala ničemu i nikome drugom!“

Nakon tri neuspela braka, ali i za vreme braka sa DiMađiom i Milerom pripisane su joj mnogobrojne afere - sa glumcima, režiserima, pevačima, političarima. U Holivudu je važila za zavodnicu i koketu, tako da je mali broj onih koji su odoleli njenom šarmu i čarima. Čak se pričalo i o ljubavnim aferama sa ženama (Džoan Kraford). U javnosti je najviše odjeknula vest o vezi sa Frenkom Sinatrom, kao i sa francuskim pevačem Iv Montanom, glumcem Klarkom Geiblom i pojedinim koleginicama. Ali ono što je zaista zaintrigiralo sve je tajna ljubav sa američkim predsednikom Džonom F. Kenedijem (John F. Kennedy), o kojoj se i danas govori.

Merlin je za muški deo populacije postala i ostala sinonim za lepotu i senzualnost. Mnogi su u njoj videli odraz svoje idealnu žene sa savršeno izvajanom figurom i prekrasnim crtama lica, koju bi voleli da ugledaju ujutru na jastuku pokraj sebe kad se probude. Ali, ona je jedino pripadala sebi i publici, nijedan muškarac (ali ni žena) nikada nisu osetili kako izgleda kada zaista voli Merlin Monro.


No comments: